Tästä se lähtee!

Hei vaan kaikki lukijat!

Vihdoin sain tämän blogin perustettua. Johan sitä vuosikausia jahkattiinkin. Kirjakin on jo hyvällä alulla ja siitähän tämä blogi sai alkunsakin. Kaikki alkoi vuonna 2017, jolloin minulle tapahtui vakava hoitovirhe leikkauksen yhteydessä. Olin sairaalassa yhteensä 3 kk, josta 39 vrk teho-osastolla. Keikuin elämän ja kuoleman rajamailla ja lopulta voitin taistelun. Uskon, että en tehnyt sitä yksin, vaan suojelusenkelini olivat hereillä. He kannattelivat minua siivillään seuraavaan päivään. Minulle tuli vakava verenmyrkytys, monielinvaurio ja munuaiseni lakkasivat toimimasta. Lopulta huomattiin, että jalkoihini oli tullut pohjehermohalvaus ja makuuhaavojakin oli siellä täällä.

Olen kirjoittanut kirjaani pienissä pätkissä aiheittain. Sairaalaan meno, leikkauksessa hereillä olo, hoitohenkilökunta, jne. Tällöin on ollut itsekin helpompi kirjoittaa, kun asia on mielessä pienissä palasissa. Isona könttänä jos koittaa kirjoittaa, ei tule muuta kuin iso ahdistus.

Uskon, että minun on tarkoitus kirjoittaa kirjani. Uskon, että siihen on syynsä, miksi jäin eloon. Ei ollut vielä minun aikani lähteä. Minun tulee kertoa tarinani ja tukea toisia hoitovirheen kokeneita. Toivottavasti koette antoisia hetkiä blogini parissa ja luette sitten joskus kirjani, kun se valmistuu. Kuvassa olen juuri päässyt kotiin sairaalasta marraskuussa 2017.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *